Programare

Despre noi

Programează-te pentru o sesiune de îngrijire si răsfăț in atelierul de frumusețe La Petite Sophie: este o oportunitate de a te simți și mai bine in pielea ta, de a-ti descoperi și redescoperi frumusețea naturală, oricând ai nevoie.

Să facem cunoștință cu echipa de profesioniști din atelierul de frumusețe La Petite Sophie!

 • Iulia Chivu, Front Desk

  Discută cu Iulia despre programarea ta și te va îndruma astfel încât experiența ta în salonul nostru să fie plină de satisfacții. Iulia este comunicativă, creativă, energică și te va întâmpina cu un zâmbet larg atunci când intri în atelierul de frumusețe La Petite Sophie. Iulia are o experiență de peste 5 ani în domeniu si te-ai mai întâlnit cu ea la Artistique Salon sau la Buenobia. Mai mult, curiozitatea și pasiunea Iuliei pentru domeniul îngrijirii și stilizării părului au determinat-o să își oficializeze relația cu hairstyling-ul și să urmeze un curs de specializare.

  Mari Dinu, Hairstylist

  Dacă te programezi pentru serviciile de coafor din atelierul de frumusețe La Petite Sophie, sau dacă îți dorești niște extensii de păr, te vei întâlni cu Mari. Este un profesionist desăvârșit și o prezență încântătoare, care profesează ca hairstylist de 15 ani și investește constant pasiune și timp în perfecționarea tehnicilor de îngrijire, tuns, stilizare sau vopsire a podoabei capilare. Te-ai mai întâlnit cu Mari în saloanele Academia Keune, Artistique Salon sau Victoriei 100. Dacă vrei un balayage reușit sau te încântă gândul unei tunsori bob, perfect adaptate personalității tale, apelează la Mari, pentru că acestea sunt doar o mica parte din tehnicile ei preferate.

  Elena Rusu, Nail Artist

  Elena este nail artist-ul din atelierul de frumusețe La Petite Sophie, care îți va transforma unghiile în operă de artă, folosind cele mai noi tehnici. Cel mai recent, tu și unghiile tale v-ați mai întâlnit cu priceperea Elenei în saloanele Academia Keune, Artistique Salon. Dacă îți dorești ca mâinile și picioarele tale să etaleze elegante manichiuri sau pedichiuri French sau un Ombre desăvârșit, programează-te chiar acum pentru serviciile preferate din secțiunea “Nail it!”. Elena este o prezență pozitivă și energică, iar grație unei bogate experiențe de 21 ani ca tehnician de unghii, transformă cu ușurință experiența de îngrijire și stilizare a unghiilor în artă.
În timp ce echipa noastră de experți te răsfață din cap până în picioare cu o varietate de tratamente de înfrumusețare, ai timp pentru conversații de calitate cu prietenii și cei dragi, alături de o selecție de băuturi reconfortante. Barul de blow dry din atelierul de frumusețe La Petite Sophie a fost creat cu componentă socială în minte. Desigur, dacă preferi o experiență axată pe introspecție, poți profita de sistemul nostru personalizat de entertainment.
Termeni si conditiiPolitica de confidențialitate
© La Petite Sophie | Social Beauty Lab. Toate drepturile rezervate.
menuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram